Βίκυ Καγιά: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Μπιάνκα για τα γενέθλιά της

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της Βίκυς Καγιά αφού η κόρη της Μπιάνκα – Αλεξάνδρα έχει τα γενέθλιά της. 

Η λαμπερή παρουσιάστρια που τη νέα σεζόν μαζί με το Shopping Star θα παρουσιάζει και το Dancing with the Stars, μπορεί να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ωστόσο πάντα προτεραιότητα για εκείνη έχει ο ρόλος της μητέρας. 

Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμά της, η Βίκυ Καγιά βρίσκει πάντα χρόνο για τα δυο της παιδιά τα οποία φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Οι φορές άλλωστε που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους είναι ελάχιστες. Μια από αυτές και η σημερινή.

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της που γίνεται έξι χρονών, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές και έγραψε: “Happy 6th birthday Bianca! Words cannot describe our love and admiration for you! We are so lucky to have you!!”

Θυμίζουμε πως η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε το 2014 στο Παρίσι με τον Ηλία Κρασσά και μαζί έχουν αποκτήσει την Μπιάνκα – Αλεξάνδρα που σήμερα γίνεται 6 ετών και τον Κάρολο – Ηλία που είναι μόλις τριών ετών.

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Μπιάνκα για τα γενέθλιά της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2476706381845243401
item