Στεφανία Λυμπερακάκη: «Οι Έλληνες είναι πάρα πολύ σέξι» Στεφανία Λυμπερακάκη: «Οι Έλληνες είναι πάρα πολύ σέξι» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στεφανία Λυμπερακάκη: «Οι Έλληνες είναι πάρα πολύ σέξι»

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ήταν η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας στην Eurovision, όπου κατέκτησε τη 10η θέση.

Η 18χρονη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το όνειρο της που έγινε πραγματικότητα, για τον χωρισμό της αλλά και για το αν θα ήθελε ο επόμενος σύντροφός της να είναι Έλληνας.

Εκτός από τη δυσκολία της προετοιμασίας για τη Eurovision, είχες να αντιμετωπίσεις ακόμα μία, τον χωρισμό σου από τον Ολλανδό μουσικό Πάνες Χόιβελμανς. Πώς είναι η ψυχολογία σου τώρα;

Ήταν δύσκολο στην αρχή. Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από μια σχέση και ειδικά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, που προετοιμαζόμουν για κάτι που ονειρευόμουν χρόνια. 

Αλλά έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου και ο Πάνες το σέβεται αυτό. Κατάλαβε ότι δεν υπήρχε χρόνος για εμάς και έτσι χωρίσαμε. 

Στην αρχή, όπως σου είπα, ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι καλύτερα. Νιώθω ότι έχει καθαρίσει το μυαλό μου και μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω. 

Πριν πάρουμε την απόφαση να χωρίσουμε, το συζητήσαμε πολύ. Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από τότε. Είναι ακόμα νωπό. Αλλά με βοηθάει πολύ το ότι χωρίσαμε σαν φίλοι και επικοινωνούμε πολύ συχνά. Πριν από δεκαπέντε λεπτά μιλούσαμε με μηνύματα.

Στην ίδια ταινία ο πατέρας συμβούλευε πάντα την κόρη του να γνωρίσει και να παντρευτεί έναν Έλληνα. Λέει το ίδιο και ο δικός σου πατέρας;

Όταν ήμουν μικρότερη, μου μιλούσε μόνο για τους Έλληνες. Μου μιλούσε για την ιστορία μας και τον άκουγα πάντα να λέει: «Οι Ελληνες έχουν κάνει αυτό, οι Έλληνες έχουν κάνει εκείνο». 

Όταν όμως γνώρισε τον Πάνες, που είναι Ολλανδός και δεν μοιάζει καθόλου με Έλληνα, μου είπε ότι αν είμαι ευτυχισμένη μαζί του, τότε είναι κι εκείνος. 

Βέβαια, τώρα που μένω περισσότερο καιρό στην Ελλάδα από ό,τι στην Ολλανδία μπορώ να σου πω ότι οι Έλληνες είναι πάρα πολύ σέξι. 

Όταν κυκλοφορώ, βλέπω αγόρια με σκούρα μαλλιά, μπλε μάτια, γυμνασμένα σώματα και λέω «Γουάου». 

Αλλά και οι Ελληνίδες είναι πανέμορφες. Βλέπω κοπέλες στον δρόμο με τακούνια και σέξι φορέματα και αναρωτιέμαι αν είναι μοντέλα. Στην Ολλανδία δεν δίνουν τόση σημασία στην εμφάνιση και ντύνονται πιο χύμα.

θα ήθελες ο επόμενος σύντροφος σου να είναι Έλληνας;

Θα ήταν ωραίο να έχω Έλληνα σύντροφο γιατί θα μάθω πιο γρήγορα τα ελληνικά. Νομίζω ότι και ο πατέρας μου θα το εκτιμούσε. Αν ήταν Έλληνας, θα ήθελα να έχει καστανά μάτια και μαλλιά, μούσι και γυμνασμένο σώμα. 

Αν ήμουν 25 χρόνων, θα σου έλεγα ότι θα ήθελα να μοιάζει στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μου αρέσει αυτός ο τύπος άντρα, είπε στο ΟΚ!

epirusblog.gr
5 of 5
Στεφανία Λυμπερακάκη: «Οι Έλληνες είναι πάρα πολύ σέξι»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9129927738533881889
Σχόλια
item