Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το σπάνιο κοινό στιγμιότυπο με τον Πάνο Βλάχο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισε να κάνει μία σπάνια ανάρτηση στην οποία ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Πάνο Βλάχο σε μία από τις εξορμήσεις τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι αναρτήσεις που τους βλέπουμε και τους δύο μαζί δεν είναι και τόσο συχνές.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο

«We went chasing waterfalls.. #expoler #travel #nature #yosemite #yosemitenationalpark #waterfalls #hike #intothewoods #mountainstories #memories #τοδαγκωσαμεανοιξιατικα”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

«Αν δε ντρέπονται οι ίδιοι, ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό τους»

Πριν από λίγο καιρό, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη¨ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην Αμερική ενώ μίλησε και για τα επαγγελματικά βήματα που έχει κάνει σε διεθνείς παραγωγές.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τις καταγγελίες

Η Ιωάννα είπε αρχικά: “Θα φύγω μεθαύριο, θα πάω στην Αμερική γιατί έχω μια πράσινη κάρτα να διατηρήσω αλλά εδώ είναι η βάση μου τους τελευταίους μήνες.

Η αλήθεια είναι ότι στην Αμερική δε μπορείς να πας αν δεν έχεις μάνατζερ να σε στείλει. Τώρα λόγω covid τα περισσότερα γίνονται διαδικτυακά, ακόμα και οι ακροάσεις. Μου λείπουν οι άνθρωποι όταν είμαι στην Αμερική, και η σωστή η φέτα μου λείπει. 

Στο Homeland ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο, μια πολύ μικρή συμμετοχή… Το Ghosts of Monday, είναι ένα θρίλερ, είναι κάτι που δεν είχα ξανακάνει”.

Αναφορικά με το κίνημα metoo, η ηθοποιός δήλωσε: “Γενικά αισθάνθηκα απόλυτο σεβασμό προς τα άτομα που μίλησαν, εγώ πέρασα πολύ δύσκολα με τις αποκαλύψεις και μερικές φορές την αντιμετώπιση.

Ελπίζω πως όλο αυτό θα οδηγήσει σε μια κάθαρση. Ο χώρος μας είναι υπέροχος… Στην Αμερική, αυτό που βλέπω είναι ότι έχουν καθιερωθεί κανόνες για να προστατεύουν τα θύματα… Στη δουλειά μας κάποια πράγματα είναι λίγο υποκειμενικά, εμένα ας πούμε στη σχολή δε μου έμαθε κανείς πως είναι οι ακροάσεις…

Δεν μας λένε σε μια ακρόαση τι έχεις το περιθώριο να κάνεις και νομίζω οι άνθρωποι που θέλουν να εκμεταλλευτούν ξέρουν πως να σε κάνουν να πιστέψεις ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνεις…

Προσωπικά δε μου έχει συμβεί κάτι που να με φέρει σε δύσκολη θέση. Ευτυχώς δε μου έχει τύχει… Εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί από ανθρώπους που έχουν τη δύναμη”.

Η Ιωάννα που έχει ξανά τοποθετηθεί στις καταγγελίες, κατέληξε λέγοντας: “Αν δε ντρέπονται οι ίδιοι, ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό τους. 

Τα θεωρώ απάνθρωπα αυτά. Δε μπορώ να διανοηθώ πως σε κάτι τέτοιο υπάρχει άνθρωπος που αντί να σκύψει πάνω από το πρόβλημα και να δει πως μπορεί να το λύσει, θα μπει στη διαδικασία να κρίνει τον άνθρωπο που καταγγέλλει τέτοιες πράξεις...”

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το σπάνιο κοινό στιγμιότυπο με τον Πάνο Βλάχο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7289163207452645528
item