Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή φωτογραφία και το φιλί στην Ελένη Μενεγάκη, ανήμερα της γιορτής της Μητέρας Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή φωτογραφία και το φιλί στην Ελένη Μενεγάκη, ανήμερα της γιορτής της Μητέρας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή φωτογραφία και το φιλί στην Ελένη Μενεγάκη, ανήμερα της γιορτής της Μητέρας

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Άγγελος Λάτσιος για την Ελένη Μενεγάκη, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Ο 18χρονος γιος της παρουσιάστριας και του Γιάννη Λάτσιου ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία με τη μαμά του, στην οποία απεικονίζεται να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. 

Το στιγμιότυπο συνόδευσαν τρεις κόκκινες καρδιές, που δείχνουν την αδυναμία που της έχει.

Νωρίτερα, και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη είχε προχωρήσει σε μια εξομολόγηση καρδιάς, με αφορμή τη σημερινή ημέρα.

«Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά …. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα, 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ … ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω Αγάπη, αγάπη, αγάπη, μια μεγάλη αγκαλιά  αυτό για εμένα είναι η μάνα με δυο λόγια 

Μανούλα μου ακόμα στο φωνάζω … μαμά μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσύ η μαμά μου … σ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! 

Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά … μανούλες της καρδιάς …μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

epirusblog.gr
5 of 5
Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή φωτογραφία και το φιλί στην Ελένη Μενεγάκη, ανήμερα της γιορτής της Μητέρας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 316224809940285840
Σχόλια
item