Ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκορδά μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Ηλιόπουλο;

Φήμες ήθελαν την Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Ηλιόπουλο να έχουν χωρίσει αλλά μόνο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό πριν από λίγες ημέρες!

Η λαμπερή Φαίη Σκορδά, λοιπόν, είναι ξανά μόνη και τώρα ξεκίνησαν άλλες φήμες... λέτε να βγουν κι αυτές αληθινές; Μακάρι τι να πούμε...

Επανασύνδεση Σκορδά - Λιάγκα;

Δημοσιεύματα αυτή την φορά θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να έχει ξανά μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της παρουσιάστριας του ANT1.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσαν τον έρωτά τους με ένα γάμο και κάνοντας δύο παιδιά. Ξαφνικά έπεσε μία είδηση σαν βόμβα ότι το αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει. 

Κλονίστηκε όλη η showbiz, αλλά και όλο το τηλεοπτικό κοινό που είχε δεθεί με το ζευγάρι. Οι περισσότεροι δεν το πίστεψαν αλλά δυστυχώς ήταν αλήθεια.

Οι δρόμοι τους χώρισαν αλλά παρέμειναν να είναι καλοί γονείς. Μέχρι τώρα έχουν μία πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πολύ κοντά και στα δύο τους παιδιά.

H Φαίη Σκορδά έφυγε από το σπίτι που έμεναν ως οικογένεια με τον Γιώργο Λιάγκα και μετά από μεγάλη αναζήτηση βρήκε μία πολυτελή μεζονέτα στη Βούλα. 

Ένας από τους λόγους που αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι είναι ότι απέχει μόλις 3 λεπτά από το σπίτι που έμεναν πριν με τον Γιώργο Λιαγκα.

Αυτό έγινε για να μπορεί ο παρουσιαστής να είναι δίπλα στα παιδιά του όποτε χρειαστεί, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας Πρωινό ΑΝΤ1

Φέτος απολαύσαμε και πάλι μαζί το ζευγάρι στην πρωινή ζώνη του ANT1, σε μια πετυχημένη εκπομπή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το περιοδικό Yes Star Magazine, ξεκινάνε και πάλι κάτι μαζί από κοινού. Η ζωή τους φέρνει και πάλι μαζί και φουντώνει ξανά η φλόγα της αγάπης.

Σύμφωνα με τις φήμες, πριν λίγες ημέρες αποφάσισαν να πουλήσουν και τα δύο σπίτια τους και να αγοράσουνε από κοινού ένα νέο σπίτι και να συνεχίσουν τη ζωή τους όλοι μαζί.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του περιοδικού, η πώληση αφορά το τριώροφο σπίτι στη Βούλα όπου διέμενε ο Γιώργος Λιάγκας, αυτός άλλωστε είχε εξοφλήσει και το δάνειο για την αγορά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα φιλικό τους πρόσωπο δηλώνει:

“Θέλουν να αγοράσουν έναν νέο σπίτι στο οποίο θα μπουν μόλις παντρευτούν ξανά."

epirusblog.gr
5 of 5
Ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκορδά μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Ηλιόπουλο;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7053066777471870401
item