Γιάννενα: Συμβολικός εορτασμός της Πρωτομαγιάς από ΕΚΙ και ΚΚΕ Γιάννενα: Συμβολικός εορτασμός της Πρωτομαγιάς από ΕΚΙ και ΚΚΕ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συμβολικός εορτασμός της Πρωτομαγιάς από ΕΚΙ και ΚΚΕ

Από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία

Με καταθέσεις χθες κόκκινων γαρύφαλλων, σήμα κατατεθέν άλλωστε για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία, τίμησαν συμβολικά την Εργατική Πρωτομαγιά και τους αγωνιστές εργάτες που έδωσαν τις ζωές τους για τα εργατικά δικαιώματα σε όλον τον πλανήτη.

Η φετινή Πρωτομαγιά συνέπεσε με το Μεγ. Σάββατο, ενώ και η απόφαση μεταφοράς της αργίας για την Τρίτη του Πάσχα από την κυβέρνηση και τη ΓΣΕΕ, δεν έγινε αποδεκτή από την συντριπτική πλειονότητα των Εργατικών Κέντρων, που έχουν κηρύξει απεργία για την Πρωτομαγιά την Πέμπτη 6 Μαΐου. 

Σε αυτήν την απόφαση αλλά και στο προωθούμενο νομοσχέδιο για την εργασία που προωθεί το υπ. Εργασίας στάθηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΚΙ Νίκος Έξαρχος.

Ακολούθησαν καταθέσεις λουλουδιών και από την Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ, μαζί με εκπροσώπους φορέων και σωματείων, με τον αντιπρόεδρο της ΕΙΝΗ Χαρ. Παππά να αναφέρεται στο μήνυμα του φετινού εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συμβολικός εορτασμός της Πρωτομαγιάς από ΕΚΙ και ΚΚΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1944501266877718417
Σχόλια
item