Θοδωρής Μαραντίνης: “Ήρθε ένα πρόβλημα υγείας που με επηρέασε πολύ, με τρομάζουν οι στιγμές που…”

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή “Τετ α τετ” και τον Τάσο Τρύφωνος που θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 19.10 μέσα από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, δυο χρόνια μετά το διαζύγιό του από την Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα, αποκαλύπτοντας πως πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, ενώ ξεκαθαρίζει πως απόλυτη προτεραιότητά του αποτελούν οι δυο γιοι του.

“Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν όντως πολλά μαζί, γιατί ήρθε κι ένα πρόβλημα υγείας σημαντικό για μένα που με επηρέασε πάρα πολύ”, αποκαλύπτει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

“Αυτή τη στιγμή, ως πατέρας, οτιδήποτε μπορεί να στενοχωρήσει, να ενοχλήσει ή να αφορά στα παιδιά μου είναι κάτι που μπορεί να με επηρεάσει και να με ρίξει συναισθηματικά. 

Δεν είναι κακό να πέφτεις κάποια στιγμή, θεωρείς ότι είναι κάτι ίσως και απαραίτητο. Νιώθω ότι αρχίζω και πατάω καλύτερα στα πόδια μου και βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες: τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον.

Υπάρχουν στιγμές που επιλέγω τη μοναξιά μου συνειδητά και τη χρειάζομαι. Με τρομάζουν οι στιγμές που δεν θα την επιλέξω και θα είναι εκεί”



epirusblog.gr
5 of 5
Θοδωρής Μαραντίνης: “Ήρθε ένα πρόβλημα υγείας που με επηρέασε πολύ, με τρομάζουν οι στιγμές που…”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2927738481593870793
item