Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Αθόρυβος χωρισμός για το ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Αθόρυβος χωρισμός για το ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Αθόρυβος χωρισμός για το ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο

Τέσσερα χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Αντίπαρο, φαίνεται πως η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης δεν είναι πλέον μαζί. 

Τόσο η γνωστή δημοσιογράφος και διευθύνουσα σύμβουλος του iMEdD όσο και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, που δεν προκάλεσαν ποτέ με την προσωπική τους ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην Real News, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, οι δυο τους εδώ και έναν χρόνο, δεν είναι πλέον μαζί. 

Σεβόμενοι την επιθυμία τους, οι δικοί τους άνθρωποι κράτησαν μυστική αυτή την εξέλιξη. 

Άννα Μπουσδούκου: Το μήνυμα μετά τον γάμο της και η πρώτη σύσκεψη της σεζόν!

Από τον μυστικό τους γάμο στην Αντίπαρο, τον Σεπτέμβρη του 2017

Η Άννα Μπουσδούκου, που ξεχώρισε με την τηλεοπτική της παρουσία σε ενημερωτικές εκπομπές, από το 2016 είναι συνεργάτις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

Δύο χρόνια αργότερα, αποφάσισε να αφήσει μια πολύ επιτυχημένη δημοσιογραφική και τηλεοπτική καριέρα για να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στις αυξημένες αρμοδιότητες του Ιδρύματος. 

Η αποχώρηση της από την τηλεόραση, όμως, δεν ήταν η μόνη τεράστια αλλαγή στη ζωή της, καθώς δύο χρόνια μετά αποφάσισε να χωρίσει…

epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Αθόρυβος χωρισμός για το ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 578920442708834613
Σχόλια
item