Περιζήτητη η Κ.Σπυροπούλου - Τρεις προτάσεις στα χέρια της ενόψει της νέας σεζόν Περιζήτητη η Κ.Σπυροπούλου - Τρεις προτάσεις στα χέρια της ενόψει της νέας σεζόν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Περιζήτητη η Κ.Σπυροπούλου - Τρεις προτάσεις στα χέρια της ενόψει της νέας σεζόν

Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενόψει της νέας σεζόν, καθώς έχει ήδη δεχθεί τρεις προτάσεις για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πολιορκείται από τους υπεύθυνους τριών διαφορετικών project, με το ένα να θεωρείται το επικρατέστερο.

Συγκεκριμένα, η «Queen Dina», όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, είναι η επικρατέστερη ώστε να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του reality «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Στενό…. μαρκάρισμα όμως δέχεται και για την παρουσίαση ενός παλιού της project, του «My Style Rocks». Εδώ όμως υπάρχει η εξής ιδιομορφία. Αν ο διαγωνισμός μόδας βγει στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, στο πρώτο μισό της σεζόν, παρουσιάστρια θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.

Αν το «My Style Rocks» ξεκινήσει τις τηλεοπτικές του… πτήσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν, στην παρουσίαση θα βρεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κάτια Ταραμπάνκο θα πάρει θέση στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Η τρίτη και τελευταία πρόταση που φέρεται να έχει δεχθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι για να χορέψει στο «Dancing with the Stars».


epirusblog.gr
5 of 5
Περιζήτητη η Κ.Σπυροπούλου - Τρεις προτάσεις στα χέρια της ενόψει της νέας σεζόν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9021694488254688460
Σχόλια
item