Έλληνες κατασκεύαζαν τα ιπτάμενα Βιμάνας των Ινδών, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Το αρχαίο ινδικό βιβλίο Samarangana Sutradhara γράφει για τους πολέμους στην Αρχαία Ινδίας. Εκεί μέσα υπάρχουν κείμενα που αναφέρουν με ακριβείς λεπτομέρειες, πως κατασκευάζονταν μηχανές που μπορούσαν να πετάξουν. Αυτές οι μηχανές ονομάζονταν Vimana.

Για την κατασκευή αυτών των εναέριων μηχανών χρησιμοποιούσαν ελαφριά υλικά όπως σίδηρο, χαλκό, υδράργυρο και μόλυβδο.

Μπορούσαν να πετάξουν για μεγάλες αποστάσεις και το κείμενο Samarangana Sutradhara αφιερώνει 230 σελίδες για την κατασκευή αυτών των μηχανών, και την χρήση τους στην ειρήνη και στον πόλεμο.

Ποιοι ήταν αυτοί που κατασκεύαζαν αυτές τις μηχανές !!!

Όλες οι ιστορίες των ινδικών συγγραμμάτων κατονομάζουν για κατασκευαστές των μηχανών αυτών τους Έλληνες!!!!!.

Στο Brihat Kath _ Αlokasamgraha, περιγράφεται η προσπάθεια του βασιλιά Rumanavat να αποκτήσει μια ιπτάμενη μηχανή. Απευθύνθηκε στους μηχανικούς του να του την κατασκευάσουν. Αυτοί του απήντησαν ότι οι ίδιοι δεν ξέρουν να κατασκευάζουν τέτοιες μηχανές και οι μόνοι που μπορούν να φτιάξουν Vimanes είναι οι Έλληνες.

To ότι μόνον οι Έλληνες μπορούσαν να κατασκευάσουν τέτοιες μηχανές αναφέρονται πολλές φορές στα ιερά ιδικά βιβλία. Π.χ. στο βιβλίο οι “πράξεις του βασιλιά Harsha”,του 7ου αιώνα π. Χ ο βασιλιάς Harsha αποκτά μια ιπτάμενη μηχανή που την κατασκεύασε ένας Έλληνας που τον είχε φυλακισμένο.

Σχόλιο diadrastika: Στα κείμενα αυτά οι Έλληνες ονομάζονται SAVARJNAA YAVANAS, Δηλαδή οι Θαυμαστοί Έλληνες ή Σοφοί Έλληνες.

Panagiotis Darivas

epirusblog.gr
5 of 5
Έλληνες κατασκεύαζαν τα ιπτάμενα Βιμάνας των Ινδών, σύμφωνα με ισχυρισμούς
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3595513342785514313
item