Κατερίνα Καινούργιου: Στην Μύκονο με τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Το πρώτο τους ταξίδι μετά από σχεδόν έξι μήνες ολικού lockdown αποφάσισαν να κάνουν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι έφυγε για μια εξόρμηση πολύ μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα μέχρι την Μύκονο, μιας και έχει φτάσει πια το καλοκαίρι.

Και οι δύο αγαπούν πολύ τα ταξίδια οπότε δεν θα μπορούσαν να μην εκμεταλλευτούν το ηλιόλουστο σαββατοκύριακό και να μην ξεσκάσουν λίγο, μακριά από την πρωτεύουσα.

Η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε τα ταξίδι αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και μας έκαναν όλους να ζηλέψουμε που δεν βρισκόμαστε σε αυτό το πανέμορφο νησί.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό η Κατερίνα είχε τα γενέθλια της και ο Φίλιππος της ετοίμασε μια πολύ τρυφερή έκπληξη!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Μύκονο

Κατερίνα Καινούργιου στην Μύκονο με τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η ατάκα του Φίλιππου Τσαγκρίδη για την πρόταση γάμου - «Δεν πιστεύω να ονειρεύεσαι...»

Κατά την διάρκεια της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τον τελικό του The Bachelor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ατάκα που της είπε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με αφορμή την πρόταση γάμου που είδαν στις οθόνες τους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρεται πολύ συχνά στη σχέση της με τον αγαπημένο της. Αυτή τη φορά μίλησε για το βράδυ της Παρασκευής, όταν είδαν μαζί τον τελικό του ριάλιτι.

Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε την πρόταση γάμου στην Νικολέττα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γύρισε και της είπε: «Δεν πιστεύω να ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο». Η παρουσιάστρια φυσικά γέλασε με αυτή τη φράση του αγαπημένου της, ενώ αργότερα σχολίασε τι συμβαίνει με το The Bachelor.

Η παρουσιάστρια στο μεταξύ φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένη στη σχέση της και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μιλάει για τον σύντροφό της στην εκπομπή της.

Αυτή τη φορά, στις δηλώσεις της η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης όλων των πρωινών εκπομπών, ενώ σε ερώτηση για το αν θέλει το 2021 να δημιουργήσει οικογένεια, απάντησε: «Εγώ είμαι της άποψης, ό,τι φέρει ο Θεός. Μακάρι, γιατί είμαι 35 θα γινώ 36». 

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Στην Μύκονο με τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1454365346298599808
item