Ηλιάννα Παπαγεωργίου κατά Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Δεν χρειάζεται να κάνεις σε κάποιον χάρες»

«Τα πήρε» άσχημα όπως φαίνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αφορμή μια ανάρτηση της.

Χθες, Τρίτη, ο σύντροφος της Ευρυδίκης -η οποία έκανε και το εμβόλιο του κορωνοϊου- είχε γενέθλια και για τον λόγο αυτόν η ίδια του ετοίμασε μια αρκετά ιδιαίτερη τούρτα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «να τους αγαπάτε, να τους κάνετε τα χατίρια και να τους φροντίζετε όσο δεν πάει και τότε θα σας έχουν βασίλισσες». Το σχόλιο όμως αυτό δεν άρεσε διόλου στην παρουσιάστρια!

Το σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Δεν ξέρουμε πώς είναι ο καθένας σπίτι του, πώς μιλάει και τι κάνει. Από εκεί και πέρα, το να περνάς ένα μήνυμα “φρόντιζέ τον αφέντη σου” κλπ, συγγνώμη κιόλας, ας είμαστε κι εμείς οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες, αφέντες του εαυτού μας.

Δεν χρειάζεται να κάνεις σε κάποιον χάρες για να σε έχει βασίλισσα, να σε έχει γιατί σε αγαπάει και γι’ αυτό που είσαι. Η αγάπη είναι χωρίς ανταλλάγματα, τη μοιράζεις γιατί τη νιώθεις».

Ηλιάννα Παπαγεωργίου κατά Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, πρέπει να σταματήσει αυτό»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δημόσια έκκληση στους τηλεθεατές του Pop Up αναφορικά με τα ψεύτικα προφίλ.

Η όμορφη παρουσιάστρια προειδοποίησε το κοινό να μην απαντά και να μην στέλνουν χρήματα και κωδικούς σε λογαριασμούς που έχουν το όνομα της, καθώς είναι όλοι ψεύτικοι.

Η Ηλιάνα είπε χαρακτηριστικά: «Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα ότι σας στέλνουν λογαριασμοί με το όνομά μου να βάλετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσουν δώρα και να κερδίσετε και ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου και συζητάτε ακόμα και την καθημερινότητά μου κι εγώ σας απαντάω.

Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Κάντε τους report και block και προς Θεού, μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα μέρες. Δίνετε τους κωδικούς σας και γίνεστε φίλοι με προφίλ που δεν ξέρετε τι είναι. 

Όσο μπορέσω κι εγώ θα σας προστατεύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της.

undefined


epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάννα Παπαγεωργίου κατά Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Δεν χρειάζεται να κάνεις σε κάποιον χάρες»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7312902650701503946
item