Σμαράγδα Καρύδη: “Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και κάτι βρήκα” – Για ποιο λόγο τσακώνεται με τον Θοδωρή Αθερίδη; Σμαράγδα Καρύδη: “Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και κάτι βρήκα” – Για ποιο λόγο τσακώνεται με τον Θοδωρή Αθερίδη; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σμαράγδα Καρύδη: “Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και κάτι βρήκα” – Για ποιο λόγο τσακώνεται με τον Θοδωρή Αθερίδη;

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν το βράδυ της Παρασκευής καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark! 

H αγαπημένη ηθοποιός, σχολίασε μεταξύ άλλων το θέμα των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, ανέλυσε  το κεφάλαιο “Θοδωρής Αθερίδης” αλλά και τη σχέση της με τη θρησκεία. Τι κάνει όταν θέλει να ζητήσει κάτι από τον Θεό;

Δεν ανακάλυψα ποτέ από πού κόλλησα κορονοϊό! Οι φίλοι μου, μου λένε αφού κόλλησες εσύ… Δεν κόλλησε κανένας στο Celebrity Game Night. Mάλιστα δεν κόλλησαν και οι παίκτες γιατί τους απέφευγα γιατί φοβόμουν να μην κολλήσω! Είχα 9 μέρες υψηλό πυρετό. Τρόμαξα δεν θα πω ψέματα.

Για τις καταγγελίες στο θέατρο: Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο όπως και παντού στην κοινωνία. Στο τέλος θα βγει κάτι καλό από αυτό. Αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. 

Υπάρχουν ναρκισιστικές συμπεριφορές στο θέατρο όπως και σε άλλους χώρους. Είμαι και προφυλαγμένη εγώ γιατί με τον Θοδωρή δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια.

Κεφάλαιο Θοδωρής Αθερίδης: Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. 

Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου.  Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό.

Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου.

Θα ήθελα να πιστεύω. Αν θέλω να ζητήσω κάτι από τον Θεό το ζητάω από τον Θοδωρή. Του λέω μίλα του εσύ που σε ακούει. Η πίστη πάντως γενικά είναι πολύ σημαντική. 

Έχω κάνει ψυχανάλυση μόνη μου. Έχω ζητήσει βοήθεια όταν ήμουν οριακά σε κάτι. Κάνω αυτοκριτική. Θέλω να σταματήσω να αγχώνομαι και να σκέφτομαι και να ζω περισσότερα.

Εξομολογητήριο…

  • Κάνω το σταυρό μου σε δυο περιπτώσεις, πριν βγω στη σκηνή και όταν πετάω με αεροπλάνο
  • Ναι έχω κοιτάξει τηλέφωνο του άλλου σε μια σχέση και βρήκα κάτι
  • Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι. Απλά ένιωθα χαρά. Δεν μου ήρθε κάτι απότομα
  • Με τον Θοδωρή τσακώνομαι συνήθως  όταν λέει κάτι που δεν πρέπει να πει και τον σκουντάω κάτω από το τραπέζι και αυτόν τον εκνευρίζει αφάνταστα. Είναι πολύ αθώος και μπορεί να πει τις ιδέες του παντού.
epirusblog.gr
5 of 5
Σμαράγδα Καρύδη: “Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και κάτι βρήκα” – Για ποιο λόγο τσακώνεται με τον Θοδωρή Αθερίδη;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3226999280236081089
Σχόλια
item