Ήγουμενίτσα: Αντικατάσταση φωτιστικών σε παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας Ήγουμενίτσα: Αντικατάσταση φωτιστικών σε παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Αντικατάσταση φωτιστικών σε παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αντικαθιστά τους βραχίονες και τα φωτιστικών σωμάτων, που βρίσκονται κατά μήκος της οδού Εθνικής Αντίστασης στην πόλη της Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ».

Για το λόγο αυτό:

1.   Την Παρασκευή 14.05.2021 και το Σάββατο 15.05.2021 από τις 07.00 έως τις 17.00 διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, από τη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντίστασης και 8ης Δεκεμβρίου (ύψος Τράπεζας EUROBANK) έως τη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντίστασης και Ευαγγελίστριας (ύψος καφετέριας “PRESTO”).

2.   Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων μόνο επί της αριστερής πλευράς της οδού Εθνικής Αντίστασης σε όλο το παραπάνω μήκος.

3.   Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων επί της Νέας Παραλιακής από το ύψος της καφετέριας “TΡΑΜ" έως το ύψος της καφετέριας “PRESTO”.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Αντικατάσταση φωτιστικών σε παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 649228946069839463
Σχόλια
item