Γιάννενα: Αστυνομική παρέμβαση έβαλε τέλος στη μεταμεσονύχτια συνάθροιση στο Άλσος Γιάννενα: Αστυνομική παρέμβαση έβαλε τέλος στη μεταμεσονύχτια συνάθροιση στο Άλσος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αστυνομική παρέμβαση έβαλε τέλος στη μεταμεσονύχτια συνάθροιση στο Άλσος

Διάθεση να βάλει τέλος στις μεταμεσονύχτιες συναθροίσεις στο πάρκο του Άλσους αποτυπώνει η χθεσινοβραδινή παρέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, που κατάφεραν να διαλύσουν όσους παρέμεναν στον χώρο μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Μετά τις συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις -και όχι μόνο- κατοίκων της περιοχής, λίγο πριν τη 1 μετά τα μεσάνυχτα συγκεντρώθηκαν στο Άλσος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να μπαίνουν εντός του πάρκου, ενώ περιμετρικά υπήρχαν περιπολικά και αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Μετά από «διαπραγματεύσεις», που κράτησαν για αρκετά λεπτά, διαμηνύθηκε στους συγκεντρωμένους ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα αποχωρήσουν, ωστόσο θα επιστρέψουν και θα ακολουθήσει διαδικασία επιβολής προστίμων σε όσους παραμένουν στον χώρο. 


Σταδιακά άρχισε η αποχώρηση από το Άλσος, ωστόσο το ζητούμενο για τους κατοίκους είναι να διαφυλαχθεί το δικαίωμά τους στην ηρεμία και την ξεκούραση και τα επόμενα βράδια.


Πηγή: agon.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αστυνομική παρέμβαση έβαλε τέλος στη μεταμεσονύχτια συνάθροιση στο Άλσος
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8155095862784462359
Σχόλια
item