Θεσπρωτία: Στα Σύβοτα ήρθε η Ολυμπιακή Ομάδα της Σουηδίας για προπόνηση! Θεσπρωτία: Στα Σύβοτα ήρθε η Ολυμπιακή Ομάδα της Σουηδίας για προπόνηση! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Στα Σύβοτα ήρθε η Ολυμπιακή Ομάδα της Σουηδίας για προπόνηση!

Ένα νέο κεφάλαιο για τον τουρισμό της Ηπείρου και ειδικά της Θεσπρωτίας,  ανοίγει  με την επιλογή, εκ μέρους της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σουηδίας, των Συβότων για την έναρξη της προετοιμασίας της Ολυμπιακής Ομάδας, που βρίσκεται από τις 17 Μαΐου 2021 στην περιοχή και θα παραμείνει για 10 περίπου ημέρες. 

Το όφελος είναι αναμφισβήτητα μεγάλο για τον τόπο και αποδεικνύεται ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες αθλητικού τουρισμού, αρκεί να αξιοποιηθούν.  

Η ταξιδιωτική Εταιρία «ΑPOLLO», με επικεφαλής την εμπορική διευθύντρια  Νina Hornewall, έχει αναλάβει την οργάνωση της φιλοξενίας της Σουηδικής αποστολής.

Ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Σουηδίας Peter Reinebο είχε δηλώσει ότι "νομίζω ότι εμείς σαν Ολυμπιακή Επιτροπή μπορεί να  γίνουμε μια γέφυρα μεταξύ Ελλάδος και Σκανδιναβίας για να διαφημίσουμε την περιοχή και μετά το καμπ του  Μαΐου. Νιώθουμε ότι η περιοχή θέλει να υποστηρίξει αυτό,  που θέλουμε εμείς».

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Στα Σύβοτα ήρθε η Ολυμπιακή Ομάδα της Σουηδίας για προπόνηση!
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2914246038040494870
Σχόλια
item