Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτουν πότε θα γίνει ο γάμος και η βάπτιση της κόρης τους Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτουν πότε θα γίνει ο γάμος και η βάπτιση της κόρης τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτουν πότε θα γίνει ο γάμος και η βάπτιση της κόρης τους

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησαν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, οι οποίοι αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στον γάμο και τη βάπτιση της κόρης τους, που έχει ακυρωθεί δύο φορές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις 4 Σεπτεμβρίου παντρεύεστε και βαπτίζετε την κόρη σας.

Νομίζω πως έχοντας εμβολιαστεί πλέον, δε θα μας σταματήσει κάτι. Ακυρώσαμε ήδη δυο φορές το γάμο μας, αλλά είμαι βέβαιη ότι τώρα θα πραγματοποιηθεί. 

Περιμένουμε πως και πως να κάνουμε το πάρτι που ονειρευόμαστε με τους αγαπημένους μας. Θα είναι ένας κλειστός γάμος καθώς θα δώσουν το παρών οι πολύ δικοί μας άνθρωποι, οι συγγενείς μας και θα γίνει στον Πολυχώρο Ονείρων στο Κορωπί.

Το νυφικό μου το επιμελείται ο Stylianos – έχουμε κάνει όλες τις πρόβες – και το κοστούμι το έχει αναλάβει ο Τάκης Γιαννέτος.

Θα μας παντρέψει η Ειρήνη Ζέη και το μωρό μας θα βαφτίσει ο Θωμάς Παπαδόπουλός και η Άννα Γιαννακοπούλου, οι οποίοι είναι και οι τρεις ξεχωριστοί φίλοι. Η Όλγα Καραβερβέρη είναι η wedding planner και τα έχει αναλάβει όλα λύνοντάς μας τα χέρια.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτουν πότε θα γίνει ο γάμος και η βάπτιση της κόρης τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6717528782728839509
Σχόλια
item