Γιώργος Λιβάνης: Ποια Μαριαλένα… Χαλαρώνει στο νησί και ποζάρει χωρίς πουκάμισο! Γιώργος Λιβάνης: Ποια Μαριαλένα… Χαλαρώνει στο νησί και ποζάρει χωρίς πουκάμισο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Λιβάνης: Ποια Μαριαλένα… Χαλαρώνει στο νησί και ποζάρει χωρίς πουκάμισο!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Λιβάνης να έχει βρεθεί χωρίς να το θέλει στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που βρίσκεται στο Survivor, αλλά τον ίδιο φαίνεται να μην τον αγγίζουν όλα αυτά!

Μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας στο ριάλιτυ και τον τρόπο που ήρθαν κοντά δεν σταμάτησαν τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις των εμπλεκόμενων, για το τι συμβαίνει με τον Σάκη και τη Μαριαλένα και ποια θα είναι η στάση του τραγουδιστή, όταν εκείνη επιστρέψει. 

Εκείνος πάντως μένει μακριά απ΄όλα αυτά, τηρεί σιγή ιχθύος και σήμερα, μετά το άνοιγμα των νομών, ο τραγουδιστής χαλαρώνει σε κάποιο νησί!

Ο Γιώργος πόζαρε με φόντο τη θάλασσα ημίγυμνος, αγναντεύοντας τη θέα και οι θαυμάστριες έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν κάτω από την σέξι φωτογραφία του!

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Λιβάνης: Ποια Μαριαλένα… Χαλαρώνει στο νησί και ποζάρει χωρίς πουκάμισο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7654009743481852811
Σχόλια
item