Μπέσσυ Μάλφα: Η οικογενειακή φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του “Καφέ της Χαράς” Μπέσσυ Μάλφα: Η οικογενειακή φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του “Καφέ της Χαράς” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπέσσυ Μάλφα: Η οικογενειακή φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του “Καφέ της Χαράς”

Αυλαία ρίχνει σήμερα το “Καφέ της Χαράς“. Το αγαπημένο σήριαλ που επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από αρκετά χρόνια ολοκλήρωσε τον κύκλο του με την συγκίνηση όλων των συντελεστών να είναι διάχυτη.

Η Mπέσυ Μάλφα μπορεί να μην συμμετείχε στη σειρά ωστόσο την παρακολουθούσε φανατικά ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή είχε ο σύζυγός της Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ενώ μέσα από αυτή έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο η μια από τις δυο κόρες τους Όλγα.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο τελευταίο γύρισμα μαζί με την άλλη τους κόρη, Νικολίτσα και δεν έχασαν την ευκαιρία για μια οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από το καφενείο του Φατσέα ποζάροντας με την τηλεοπτική σύζυγο του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Τζοϋς Ευείδη.

“ΚΑΦΈ ΤΗΣ ΧΑΡΆΣ” Τελευταίο επεισόδιο!!! Δίπλα στον σύζυγό μου, την σύζυγό του, και τις δύο μας κορες!!!! Κι ο Θοδωρης απο κοντα συμπαραστάτης!” έγραψε η Μπέσσυ Μάλφα.

epirusblog.gr
5 of 5
Μπέσσυ Μάλφα: Η οικογενειακή φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του “Καφέ της Χαράς”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1378499542223276741
Σχόλια
item