Ο Αλέξης Παππάς μετά το “κράξιμο” της Κατερίνας Καινούργιου της στέλνει… τα φιλιά του Ο Αλέξης Παππάς μετά το “κράξιμο” της Κατερίνας Καινούργιου της στέλνει… τα φιλιά του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Αλέξης Παππάς μετά το “κράξιμο” της Κατερίνας Καινούργιου της στέλνει… τα φιλιά του

Τον Αλέξη Παππά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και ο Σπύρος Κεραμίδας σε μια έξοδο που κανόνισε με πρώην συμπαίκτες του από το Survivor αλλά και μερικούς ακόμα φίλους του.

Ο ηθοποιός που όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης είχε σχολιαστεί πολύ αρνητικά από την Κατερίνα Καινούργιου για τη συμπεριφορά του, μίλησε στην κάμερα, χωρίς ωστόσο να κάνει πολλές αποκαλύψεις, αφού -όπως είπε- θα τα πουν κάποια στιγμή από κοντά στην εκπομπή.

“Κάλεσα τα παιδιά που είχαμε έρθει πιο κοντά και τα λέμε. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κάποια στιγμή στην εκπομπή. Με τον Νίκο και τον Τζέιμς δεν έχω επικοινωνήσει. Δεν έτυχε. 

Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλός είναι μια χαρά” είπε αρχικά ενώ όταν ρωτήθηκε για την σύντροφό του Αλέσσια απάντησε: “Θα τα πούμε όλα, θα σε κρατάω ενήμερο… Τα φιλιά μου στην Κατερίνα”.

Μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε; “Εμάς μας ρώτησε αν θέλουμε να έρθει ή μόνος του το λέει;” και στη συνέχεια διευκρίνισε πως δεν αλλάζει τίποτα από τα λεγόμενά της αφού η στάση του Αλέξη Παππά μέσα στο παιχνίδι δεν της άρεσε. 

Ωστόσο η παρουσιάστρια επισήμανε πως τώρα που έχει αποχωρήσει δείχνει και πάλι ένα ευγενικό πρόσωπο.


epirusblog.gr
5 of 5
Ο Αλέξης Παππάς μετά το “κράξιμο” της Κατερίνας Καινούργιου της στέλνει… τα φιλιά του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1233828769197493889
Σχόλια
item