Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη: Θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη: Θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη: Θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη

Έπειτα από δώδεκα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου, η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με τη Μαρία Παπαϊωάννου στο περιοδικό ΟΚ!, που επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι, η Κατερίνα Στικούδη μπαίνει αυτές τις μέρες στον 6ο μήνα της κύησης και ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι είναι αυτοί που το γνωρίζουν.

Σε δηλώσεις της τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας για τον σύζυγο της, γνωστό και ως DJ Rico, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Έχω έναν υπέροχο άντρα που με φροντίζει και με προσέχει. 

Μαγειρεύει καταπληκτικά. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή γυναικά», ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού, αρκέστηκε να πει: «Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμα κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δεν θα το δηλώσω»

Το περιοδικό πάντως προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την τραγουδίστρια τηλεφωνικώς, αλλά δεν υπήρξε κάποια απάντηση, οπότε δεν μένει παρά να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

epirusblog.gr
5 of 5
Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη: Θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί με τον Βαγγέλη Σερίφη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2026482384684260233
Σχόλια
item