Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Πάσχα στην Κρήτη για το ερωτευμένο ζευγάρι Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Πάσχα στην Κρήτη για το ερωτευμένο ζευγάρι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Πάσχα στην Κρήτη για το ερωτευμένο ζευγάρι

Στην Κρήτη περνούν τις άγιες ημέρες του Πάσχα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος

Ο γνωστός σεφ μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην πρωτεύουσα και τη γενέτειρά του λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του και πολλές είναι οι φορές που η ταλαντούχα ηθοποιός των έχει ακολουθήσει.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες ημέρες του στο νησί μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και δεν σταματά να μαγειρεύει. 

Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος χαίρονται να γευματίζουν με τους φίλους τους και έτσι συχνά μπαίνουν στην κουζίνα και οι κατσαρόλες… παίρνουν φωτιά!

Η Βάσω Λασκαράκη, ούσα ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, έχει μοιραστεί τις τελευταίες ημέρες διάφορες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς φίλους της από την εξόρμησή της στην Κρήτη. 

Πάντα χαμογελαστή, η ηθοποιός επισκέπτεται αγαπημένες περιοχές του νησιού, κάνοντας έτσι το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα στην Αθήνα.

Δες φωτογραφίες:

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Πάσχα στην Κρήτη για το ερωτευμένο ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5810043394306702429
Σχόλια
item