Άρτα: Αποκαθίσταται η καθίζηση σε τμήμα της περιφερειακής οδού Άρτα: Αποκαθίσταται η καθίζηση σε τμήμα της περιφερειακής οδού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Αποκαθίσταται η καθίζηση σε τμήμα της περιφερειακής οδού

Η αποκατάσταση και η επούλωση καθιζήσεων σε μέρος του οδοστρώματος, καθώς και η επισκευή των φρεατίων όμβριων στο εθνικό οδικό δίκτυο, εντός του σχεδίου πόλεως της Άρτας, πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, αφού ο Δήμος Αρταίων χρηματοδοτεί τις συγκεκριμένες εργασίες...

Το σημείο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάνης προκειμένου να επιβλέψει από κοντά την πορεία των εργασιών, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Σφήκα.

Ειδικότερα, με το έργο αυτό, το τμήμα της Περιφερειακής Οδού και έως την είσοδο του ΚΤΕΛ Άρτας, γίνεται ξανά ασφαλής η κυκλοφορία  των οχημάτων, αφού προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εκτεταμένες εργασίες, όπως αντικατάσταση αγωγού όμβριων υδάτων, ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας σε εκτεταμένα τιμήματα του οδικού δικτύου, διαγράμμιση κ.α.

Το σύνολο της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 146.150,00 ευρώ.

Picture
Τέλος, ο Δήμος Αρταίων ζητά την κατανόηση των διερχόμενων οδηγών και των δημοτών για την μικρή ταλαιπωρία, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα ο δρόμος θα είναι έτοιμος και θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Αποκαθίσταται η καθίζηση σε τμήμα της περιφερειακής οδού
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4435675639515662632
Σχόλια
item