Γιάννενα: Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει την ικανοποίηση του για την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης Γιάννενα: Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει την ικανοποίηση του για την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει την ικανοποίηση του για την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης

“Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει την ικανοποίηση του για την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα επιστροφής στην κανονικότητα το οποίο πρέπει να γίνει με ασφάλεια και με τήρηση όλων των κανόνων και των μέτρων.

Ο Δήμος έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξή του στον κλάδο με παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστων χώρων και με οικονομικές ελαφρύνσεις.

Θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες και το επόμενο διάστημα.

Τα βήματα επιστροφής στην κανονικότητα θα πρέπει να γίνονται με προσοχή και με τήρηση όλων των μέτρων ώστε να αποφευχθούν πισωγυρίσματα.

Η τήρηση των μέτρων είναι υποχρέωση τόσο των επιχειρηματιών όσο και των πολιτών.

Με την ίδια ευθύνη που επέδειξε η συντριπτική πλειοψηφία τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να πορευτούμε και στο εξής αφού, δυστυχώς, ο κορωνοιός είναι ακόμη εδώ.

Μέχρι να αποκτήσουμε το τείχος προστασίας μέσω των εμβολιασμών οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί, να κρατούμε τις αποστάσεις, να χρησιμοποιούμε τις μάσκες και να τηρούμε όλα τα μέτρα.”

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Δήμος Ιωαννιτών εκφράζει την ικανοποίηση του για την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1660005194526984025
Σχόλια
item