Η Ιωάννα Μαλέσκου πάλι «έκαψε» με τον χορό της τους δέκτες της τηλεόρασης - Δείτε βίντεο Η Ιωάννα Μαλέσκου πάλι «έκαψε» με τον χορό της τους δέκτες της τηλεόρασης - Δείτε βίντεο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ιωάννα Μαλέσκου πάλι «έκαψε» με τον χορό της τους δέκτες της τηλεόρασης - Δείτε βίντεο

H Ιωάννα Μαλέσκου από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, «μαγνήτισε» το... ανδρικό κοινό με τα λικνίσματά της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, δεν έχει αφήσει μέρα να περάσει... χαμένη καθώς ξέρει πως έτσι θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα νούμερα.

Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, αποφάσισε για ακόμη μία φορά, να μας παρουσιάσει τις χορευτικές της ικανότητες.

​​​​​​​Μετά από τον αισθησιακό χορό της κοιλιάς, που αν μη τι άλλο συζητήθηκε πολύ, σήμερα το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου ήρθε και πάλι στο κέφι.

Αυτή τη φορά, αφέθηκε στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής όπου στο μικρόφωνο βρισκόταν ο Γιώργος Βελισσάρης. Έτσι, όταν η παρέα άρχισε να αποχωρεί προς τα τραπέζια, εκείνη έμεινε να μας προσφέρει ένα νέο μοναδικό τηλεοπτικό στιγμιότυπο.

Όπως ήταν επόμενο, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανέβασε εκ νέου με μεγάλη ευκολία τη θερμοκρασία τόσο στο πλατό όσο και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ιωάννα Μαλέσκου πάλι «έκαψε» με τον χορό της τους δέκτες της τηλεόρασης - Δείτε βίντεο
epirusblog.gr
5 of 5
Σχόλια
item