Μεϊμαράκης διαψεύδει Λαφαζάνη: Ουδέποτε υπήρξε πρόταση ή συμφωνία για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ Μεϊμαράκης διαψεύδει Λαφαζάνη: Ουδέποτε υπήρξε πρόταση ή συμφωνία για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μεϊμαράκης διαψεύδει Λαφαζάνη: Ουδέποτε υπήρξε πρόταση ή συμφωνία για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση σε δημοσιεύματα με αφορμή το βιβλίο του Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο οποίο αναφέρεται στα γεγονότα του καλοκαιριού του 2015, δίνει μέσω συνεργατών του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο τότε πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, «ουδέποτε υπήρξε πρόταση ή συμφωνία με τον κ. Τσίπρα για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνεται ότι σε άρθρο-προπομπό του βιβλίου του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι ο Αλέξης Τσίπρας το καλοκαίρι του 2015 «για να καθησυχάσει τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι και να "κλειδώσει" την ψήφο τους στη Βουλή για το τρίτο μνημόνιο (...) είχε αποδεχθεί άτυπη συμφωνία μαζί τους πως θα προχωρούσαν σε συγκυβέρνηση, ενδεχομένως και με έναν άλλο πρωθυπουργό από τον ΣΥΡΙΖΑ (...) Γι' αυτό άλλωστε ο τότε αρχηγός της ΝΔ, Ε. Μεϊμαράκης, είχε καταθέσει δημόσια πρόταση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για να συγκυβερνήσουν, υποδεικνύοντας ως πρωθυπουργό τον Γ. Δραγασάκη».

Τελικά, ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, οδήγησε τη χώρα σε εκλογές-εξπρές, τον Σεπτέμβριο 2015, με το γνωστό δίλημμα «ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε».
epirusblog.gr
5 of 5
Μεϊμαράκης διαψεύδει Λαφαζάνη: Ουδέποτε υπήρξε πρόταση ή συμφωνία για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2205848658510789021
Σχόλια
item