Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ προς όλους τους κατοίκους του νομού Ιωαννίνων– «Φέτος η Ανάσταση του Κυρίου μας βρίσκει ενωμένους» Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ προς όλους τους κατοίκους του νομού Ιωαννίνων– «Φέτος η Ανάσταση του Κυρίου μας βρίσκει ενωμένους» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ προς όλους τους κατοίκους του νομού Ιωαννίνων– «Φέτος η Ανάσταση του Κυρίου μας βρίσκει ενωμένους»

Το καθιερωμένο πασχαλινό μήνυμα, έστειλε προς όλους τους κατοίκους του νομού Ιωαννίνων, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Κεφάλα.

Στο μήνυμά της σημειώνει τα εξής: «Η δύναμη της πίστης, η ελπίδα και η αισιοδοξία είναι μηνύματα πιο επίκαιρα από ποτέ. 

Το ισχυρό τους νόημα αποκτά στις μέρες μας την πραγματική του ουσία. Φέτος η Ανάσταση του Κυρίου μας βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους να αφήσουμε πίσω μας το δύσκολο χρόνο που προηγήθηκε. Ένα βήμα πριν να νικήσουμε την πανδημία, ένα βήμα πιο κοντά στους αγαπημένους μας ανθρώπους

Ας  προστατέψουμε τη ζωή κάνοντας πράξη το μήνυμα της Αναστάσεως. Για να ξαναβρεθούμε, όλοι μαζί, με υγεία και με ασφάλεια σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Εύχομαι ολόψυχα το φετινό Πάσχα να το ζήσουμε με κατάνυξη, φώτιση και αγάπη στις καρδιές μας. Χρόνια Πολλά».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ προς όλους τους κατοίκους του νομού Ιωαννίνων– «Φέτος η Ανάσταση του Κυρίου μας βρίσκει ενωμένους»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3005858944626103418
Σχόλια
item