Πρέβεζα: Ευχαριστήριο για τη δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας Πρέβεζα: Ευχαριστήριο για τη δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ευχαριστήριο για τη δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας

Το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Ευθύμιο Κίτση για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του να ενισχύσει την Δημοτική μας Βιβλιοθήκη με την χορήγηση 536 βιβλίων από την προσωπική του βιβλιοθήκη, για τον εμπλουτισμό των συλλογών της.

Όπως επισημαίνει στο ευχαριστήριο η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας κ. Αθηνά Κωνσταντάκη "Η ενέργεια του κ. Κίτση, Πρεβεζάνου στην καταγωγή, δείχνει τις κοινωνικές του ευαισθησίες, την αγάπη του για το βιβλίο και του ρόλου των βιβλιοθηκών στην εποχή μας, όπως επίσης και το ενδιαφέρον του για τον τόπο καταγωγής του.

Τα βιβλία που μας προσέφερε, θα συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση και την ποιοτική αναβάθμιση της Κεντρικής μας Βιβλιοθήκης.

Ο εμπλουτισμός των συλλογών της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης, με βιβλία αξιόλογων εκδοτικών οίκων της χώρας μας και ξεχωριστών από άποψη θεματολογίας και περιεχομένου (Ιστορικού, λαογραφικού, κοινωνικού ενδιαφέροντος), θα αποτελέσουν μια ξεχωριστή βιβλιογραφική βάση, χρήσιμη για την επίτευξη των στόχων της Βιβλιοθήκης να παραμείνει και να εξελιχθεί σε μια πλούσια, σύγχρονη και συνάμα δημιουργική πηγή γνώσης."

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ευχαριστήριο για τη δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 190668079780603168
Σχόλια
item