Γιάννενα: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κάλεσμα Μαζικής Συμμετοχής Στην Απεργία Για Την Εργατική Πρωτομαγιά Γιάννενα: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κάλεσμα Μαζικής Συμμετοχής Στην Απεργία Για Την Εργατική Πρωτομαγιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κάλεσμα Μαζικής Συμμετοχής Στην Απεργία Για Την Εργατική Πρωτομαγιά

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2021

ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΜΑΗ 10πμΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ


1η Μάη 135 χρόνια πριν, οι εργάτες του Σικάγο, με τον ηρωικό τους αγώνα, επέβαλαν το 8ωρο για λογαριασμό των εργατών όλου του κόσμου.  Φέτος η 1η Μάη είναι η μέρα που με την αποφασιστικότητα και τη συμμετοχή μας στην απεργία θα δώσουμε απάντηση στους προκλητικούς σχεδιασμούς για την εργασία μας.


Η κυβέρνηση και το αστικό επιτελείο ντύνουν με όμορφα λόγια το νέο νομοσχέδιο για την εργασία και τη δράση των Σωματείων, χρυσώνοντας το χάπι. Για τους εργαζόμενους είναι ξεκάθαρο ότι το νομοσχέδιο μετατρέπει το 8ωρο σε 10ωρο, κάνει το ωράριο λάστιχο, αυξάνει τις νόμιμες υπερωρίες, δουλειά τις Κυριακές, με ταυτόχρονο χτύπημα στην ουσιαστική λειτουργία και δράση των Σωματείων μας.


Οι εργαζόμενοι του κλάδου μας, ένα χρόνο τώρα βρίσκονται χωρίς δουλειά, χωρίς εισόδημα. Βάζουμε μπροστά τις ανάγκες μας και διεκδικούμε μέτρα στήριξης προστασίας της υγείας και της εργασίας μας. 


Να ανοίξουν οι χώροι του Πολιτισμού, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας και των εργασιακών δικαιωμάτων μας.


135 χρόνια μετά το Σικάγο, ο τροχός της Ιστορίας πίσω δεν πάει.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην 

ΑΠΕΡΓΙΑ στις 6 Μάη 10πμ 

στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Κάλεσμα Μαζικής Συμμετοχής Στην Απεργία Για Την Εργατική Πρωτομαγιά
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3794862270255823313
Σχόλια
item