Άρτα: Οι Κεραμάτες αποκτούν πλέον πλατεία και παιδική χαρά Άρτα: Οι Κεραμάτες αποκτούν πλέον πλατεία και παιδική χαρά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οι Κεραμάτες αποκτούν πλέον πλατεία και παιδική χαρά

Σε δημοπρασία το έργο στις 31/5/2021

Σε δημοπρασία τίθεται την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στις Κεραμάτες. Ο λόγος για τη διαμόρφωση πλατείας, με προϋπολογισμό 320.000,00 ευρώ που θα καλυφθεί αποκλειστικά με πόρους του Δήμου Αρταίων.

Ειδικότερα, με το συγκεκριμένο έργο, το οποίο ήταν ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, πρόκειται να δημιουργηθεί πλατεία 1500 τ.μ., η οποία γειτνιάζει με τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και θα αποτελεί συνέχεια του αύλειου χώρου του Ναού.

Στην πλατεία θα περιλαμβάνεται παιδική χαρά με περίφραξη και δάπεδο ασφαλείας, πεζοδρόμιο περιμετρικά της πλατείας με τις απαραίτητες υποβιβάσεις για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ καθώς και πλάκες για τα άτομα με πρόβλημα όρασης, φωτιστικά τύπου LED, παγκάκια, παρτέρια με χαμηλό πράσινο και ψηλά δέντρα για σκίαση.

Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, παρέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.arta.gr, στην κατηγορία Εφημερίδα της Υπηρεσίας – Προκηρύξεις.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Οι Κεραμάτες αποκτούν πλέον πλατεία και παιδική χαρά
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3531964552067162641
Σχόλια
item