Δ.Αλεξανδράκη: «Με έχει κλειδώσει σύντροφός μου μέσα στο σπίτι για να μη φύγω και είχε πάει να τραγουδήσει» (βίντεο) Δ.Αλεξανδράκη: «Με έχει κλειδώσει σύντροφός μου μέσα στο σπίτι για να μη φύγω και είχε πάει να τραγουδήσει» (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δ.Αλεξανδράκη: «Με έχει κλειδώσει σύντροφός μου μέσα στο σπίτι για να μη φύγω και είχε πάει να τραγουδήσει» (βίντεο)

Το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, έδωσε μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στην εκπομπή «Pop Up». Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει σε ό,τι σχετίζεται με την προσωπική της ζωή.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά μου, έρχομαι σε δύσκολη θέση», είπε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως, απέκτησε η συζήτηση όταν αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει απορρίψει, καθώς, όπως αποκάλυψε και η ίδια, δεν ήταν δική της απόφαση αλλά ενός πρώην συντρόφου της.

«Έχω αρνηθεί το Power of Love για ευνόητους λόγους, το Survivvor 1 που στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν ήταν δική μου απόφαση. Δυστυχώς, ήταν απόφαση της πρώην σχέσης μου. Στο Nomads πήγα γιατί η σχέση μας ήταν στα τελευταία της», δήλωσε στην δημοσιογράφο της εκπομπής.

Η ίδια επίσης παραδέχτηκε ότι έχει δεχθεί μηνύματα από διάσημους άντρες στο instagram που έχουν μάλιστα και σχέση και εκείνη θέλησε με την σειρά της, να τους στείλει το δικό της «μήνυμα» μέσα από την εν λόγω εκπομπή.

«Θέλω να πως στους ποδοσφαιριστές “ντροπή σας να έχετε μία γυναίκα στο σπίτι και να φλερτάρετε άλλες”», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν έχει δεχθεί σκηνή ζηλοτυπίας, το μοντέλο και επιχειρηματίας, με αφοπλιστική ειλικρίνεια δήλωσε: «Με έχει κλειδώσει σύντροφός μου μέσα στο σπίτι για να μη φύγω και είχε πάει να τραγουδήσει. 

Μετά, επειδή δεν απαντούσα στο τηλέφωνο, κατέβηκε από την πίστα με τα μικρόφωνα όπως ήταν και ήρθε σπίτι και μου λέει «γιατί δεν απαντάς»; Ήταν 3 τη νύχτα και κοιμόμουν», ενώ εκείνη παραδέχτηκε πως: «Έχω ψάξει το κινητό συντρόφου μου. Βρήκα ερωτική πράξη. Με έπιασε μια ταχυπαλμία… Τον χώρισα αργότερα.»

«Την θαυμάζω σαν παρουσιάστρια, μου αρέσει σαν προσωπικότητα και τον τσαμπουκά της, αλλά αυτό το είδος εκπομπής δεν ταιριάζει με εμένα. Η εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Με είχαν πάρει για να πάω καλεσμένη αλλά είπα όχι», είπε σχετικά με την εκπομπή που δεν θα παρευρισκόταν ποτέ σαν καλεσμένη.

Τέλος αναφέρθηκε στην Ραμόνα Βλαντή, η οποία όπως λέει δεν καταλαβαίνει τον λόγο που δεν της μιλάει.

«Θυμάμαι η Ραμόνα Βλαντή είχε πάθει μια εμμονή μαζί μου. Εγώ όταν την συναντάω έξω την χαιρετάω. Εκείνη δεν με χαιρετάει πολύ θερμά», κατέληξε.

epirusblog.gr
5 of 5
Δ.Αλεξανδράκη: «Με έχει κλειδώσει σύντροφός μου μέσα στο σπίτι για να μη φύγω και είχε πάει να τραγουδήσει» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2717758743554640086
Σχόλια
item