Ήγουμενίτσα: Με πλαστά έγραφα προσπαθούν να "ξεγελάσουν" τους λιμενικούς της Ηγουμενίτσας Ήγουμενίτσα: Με πλαστά έγραφα προσπαθούν να "ξεγελάσουν" τους λιμενικούς της Ηγουμενίτσας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Με πλαστά έγραφα προσπαθούν να "ξεγελάσουν" τους λιμενικούς της Ηγουμενίτσας

Αλλοδαποί με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προσπαθούν να "ξεγελάσουν" τους λιμενικούς της Ηγουμενίτσας, προκειμένου να ταξιδέψουν παράνομα προς την Ιταλία και από εκεί στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Όμως έμπειροι και μεθοδικοί και αποτελεσματικοί  στη δουλειά τους οι λιμενικοί του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντοπίζουν την πλαστότητα και ακολουθούν συλλήψεις.

Έτσι, σύμφωνα με δελτία τύπου του Λιμενικού Σώματος, στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προχώρησαν βραδινές ώρες στις 17 Μαΐου 2021, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο, που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του στο εξωτερικό. Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Ακόμη στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προχώρησαν βραδινές ώρες στις 16 Μαΐου 2021, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του στο εξωτερικό και επιπλέον, υπήρχε απαγόρευση εισόδου του ή διαμονής του σε έδαφος Shengen. 

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Με πλαστά έγραφα προσπαθούν να "ξεγελάσουν" τους λιμενικούς της Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 4193505254547810026
Σχόλια
item