Ήπειρος: Η Σταυρούλα Μπραΐμη νέα πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου Ήπειρος: Η Σταυρούλα Μπραΐμη νέα πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Η Σταυρούλα Μπραΐμη νέα πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου

Η πρώην, πλέον, αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Μπραΐμη είναι η νέα πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, μετά την συνεδρίαση του Σώματος, από την οποία δεν έλειψαν διαφωνίες επί της διαδικασίας και τις αποχές από την ψηφοφορία.

Αντιπρόεδρος, μετά από πρόταση της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών», εξελέγη ο περιφερειακός σύμβουλος Άρτας, Δημήτρης Τρομπούκης.

Μετά την εκλογή της η κ. Μπραΐμη, αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη, Αλ. Καχριμάνη, ανέφερε:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα. Αναλαμβάνω τα καθήκοντα μετά από μια μακρά διαδρομή στην αυτοδιοίκηση, σεβόμενη τις διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις. 

Με βασική αρχή τον δημοκρατικό διάλογο και την βοήθεια όλων, κάτι που είναι απόλυτα αναγκαίο, θα αγωνιστώ για ένα περιφερειακό συμβούλιο ενωμένο, που θα εργάζεται με δημιουργικό τρόπο και ελεύθερο φρόνημα, μακριά από στείρες μικροπολιτικές αντιλήψεις», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε: «Με πολιτικό πολιτισμό θα προσπαθήσω η σύνθεση, με σκεπτικό ότι το επιθυμούν όλοι, να αποτελέσει το εφαλτήριο του οράματος όλων μας για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ηπείρου. 

Σας καλώ να λειτουργήσουμε συναινετικά σεβόμενοι τον νόμο και τον Κανονισμό του συμβουλίου, που θα τηρηθούν απαρέγκλιτα. Ελπίζω και εύχομαι και θα επιδιώξω να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα. 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν δουλειά, αφήνοντας πίσω κάποιες σκέψεις που εμφανίστηκαν και σήμερα στο περιφερειακό συμβούλιο με μεγάλη μου λύπη, λαμβάνοντας υπόψη τον μύθο του Προμηθέα η αιδώς και η δίκη, ο αλληλοσεβασμός και η δικαιοσύνη που πρέπει να αποτελεί κοινό κτήμα όλων των πολιτών, πολύ περισσότερο ημών. 

Με αφετηρία την εκλογή μου και ως πρώτη γυναίκα, σας καλό να πορευθούμε με ήθος, ευπρέπεια και ταπεινότητα και αυτές να είναι αξίες όλων, προς όφελος της Άρτας, της Θεσπρωτίας, των Ιωαννίνων και της Πρέβεζας».

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Η Σταυρούλα Μπραΐμη νέα πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2611011941352098702
Σχόλια
item