Άρτα: Τα θέατρα ανοίγουν το "ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ"... έρχεται! Άρτα: Τα θέατρα ανοίγουν το "ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ"... έρχεται! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Τα θέατρα ανοίγουν το "ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ"... έρχεται!

Μετά την έναρξη των θερινών σινεμά την προηγούμενη εβδομάδα, από την Παρασκευή (28/5) ξεκίνησε επίσημα το θεατρικό καλοκαίρι με τα ανοιχτά θέατρα να υποδέχονται το κοινό τους σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία προβλέπουν μεταξύ άλλων, καθήμενους θεατές, πληρότητα θέσεων στο 50%, συγκεκριμένη ταξιθεσία, χρήση μάσκας και αποστάσεις ασφαλείας...

Δίπλα στην πλούσια λίστα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, που ξεκινάει την 1η Ιουνίου, προστίθενται νέες θεατρικές παραγωγές αλλά και πολλές επαναλήψεις καθώς και επετειακές παραστάσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που θα περιοδεύσουν και θα παιχτούν σε open air σκηνές.

Μία εξ αυτών η παράσταση "Το Γεφύρι της Άρτας" του  Θεάτρου Τέχνης, σε νέα δραματουργία και σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη και πρωτότυπη μουσική σύνθεση από τον Θοδωρή Αμπαζή.

​Η παράσταση, που συνδυάζει αφήγηση, ζωντανή μουσική απόδοση από μικρό μουσικό σύνολο, χορό και ακροβασία, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 20 και 21 Ιουλίου στον φυσικό της χώρο, το Γεφύρι της Άρτας, στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός», και θα ακολουθήσει περιοδεία.

(Με πληροφορίες από gr.euronews.com)


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τα θέατρα ανοίγουν το "ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ"... έρχεται!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6434212681633686060
Σχόλια
item