Άρτα: "Να γίνει ο δήμος κεντρικών Τζουμέρκων πόλος έλξης πολλών επισκεπτών" Άρτα: "Να γίνει ο δήμος κεντρικών Τζουμέρκων πόλος έλξης πολλών επισκεπτών" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: "Να γίνει ο δήμος κεντρικών Τζουμέρκων πόλος έλξης πολλών επισκεπτών"

"Για δεύτερη χρονιά καλούμαστε να γιορτάσουμε το Πάσχα ή αλλιώς Λαμπρή μέσα σ΄ενα "κέλυφος" με όρους και απαγορεύσεις...

Πέρασαν δύο κιόλας χρόνια από την συνάντηση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων με τους Πολιτιστικούς Φορείς κάθε χωριού, όπου εκεί είχαν πάρει σάρκα και οστά πολλά σχέδια και οράματα για αν αναδειχτεί κάθε πολιτιστική γωνιά του Δήμου μας. 

Σας υποσχόμαστε πως θυμόμαστε όλα όσα είχαμε πει και με το φως της "απελευθέρωσης" θα τρέξουμε όλοι μαζί να προλάβουμε να τα υλοποιήσουμε και σε μια αγκαλιά να γιορτάζουμε την κάθε μέρα με μια διαφορετική εκδήλωση σ' ένα διαφορετικο σημείο. Να είστε σίγουροι οτι τα περισσότερα αν όχι όλα, θα γίνουν πράξη.

Επίσης, το κενό αυτό διάστημα μας έδωσε το χρόνο να οραματιστούμε και πολλά ακόμη που θα πραγματοποιήσουμε και θα φέρουμε εις πέρας για αν ανεβάσουμε τον πολιτισμό μας πολύ ψηλά και πολύ μακριά.

Να γίνουμε παντού γνωστοί αλλά και πόλος έλξης πολλών επισκεπτών.

Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη, Δυναμισμό, Θέληση και Όραμα. Επίσης Όμορφη, Αγνή και Αληθινή Ανάσταση!
"

Η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, Μπόμπολη Αλεξάνδρα
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: "Να γίνει ο δήμος κεντρικών Τζουμέρκων πόλος έλξης πολλών επισκεπτών"
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4137480822348037249
Σχόλια
item