Πρέβεζα: Κατά προτεραιότητα εμβολιασμούς λόγω τουρισμού ζητά ο Δήμαρχος της Πάργας Πρέβεζα: Κατά προτεραιότητα εμβολιασμούς λόγω τουρισμού ζητά ο Δήμαρχος της Πάργας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Κατά προτεραιότητα εμβολιασμούς λόγω τουρισμού ζητά ο Δήμαρχος της Πάργας

Με νέα  επιστολή του προς  το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Υγείας, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς  ζητά να συμπεριληφθεί ο Δήμος Πάργας στις περιοχές που εφαρμόζεται το μέτρο εμβολιασμού κατοίκων τουριστικών περιοχών κατά προτεραιότητα.

Ο Δήμος Πάργας ο οποίος είναι ο κατ’  εξοχήν τουριστικός προορισμός της Ηπείρου, είναι μια περιοχή που είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί το παραπάνω μέτρο, αφού σε αυτή δραστηριοποιείται πλήθος επαγγελματιών και απασχολούνται εκατοντάδες εργαζόμενοι του τουριστικού τομέα.

Σε αντίθετη περίπτωση είναι προφανές ότι προκύπτει  κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού και άνισης μεταχείρισης των τουριστικών περιοχών της επικράτειας (με την κατεύθυνση επισκεπτών σε άλλους τουριστικούς προορισμούς εκτός του Δήμου Πάργας).

Με δεδομένη την μεγάλη ζήτηση που παρατηρείται από τους κατοίκους της περιοχής για συμμετοχή στον εμβολιασμό, σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου ο Δήμος Πάργας θα μπορεί να είναι σε θέση εξαιρετικά σύντομα να δεχθεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών ως covidfree τουριστικός προορισμός.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Κατά προτεραιότητα εμβολιασμούς λόγω τουρισμού ζητά ο Δήμαρχος της Πάργας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6102949024275701816
Σχόλια
item