Αλέξης Παππάς: Η σχέση Άννας Μαρίας – Νίκου και η αποκάλυψη για την παρεξήγηση με την Ελευθερία Ελευθερίου Αλέξης Παππάς: Η σχέση Άννας Μαρίας – Νίκου και η αποκάλυψη για την παρεξήγηση με την Ελευθερία Ελευθερίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλέξης Παππάς: Η σχέση Άννας Μαρίας – Νίκου και η αποκάλυψη για την παρεξήγηση με την Ελευθερία Ελευθερίου

Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί έναν από τους πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για τη στάση και τη συμπεριφορά που είχε μέσα στο reality, την εικόνα που τελικά δημιουργήθηκε για εκείνον, ενώ έλυσε και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με την Ελευθερία Ελευθερίου

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης πρόβαλε η εκπομπή “Ευτυχείτε“.

Πώς αντέδρασες όταν επιστρέφοντας στην Ελλάδα αντιλήφθηκες τι εικόνα έχει δημιουργηθεί για εσένα;

Όταν γύρισα, είδα ότι μερικά κανάλια και εκπομπές έπαιζαν το όνομά μου αρνητικά. Στην αρχή θεώρησα ότι δεν ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα για να με επηρεάσει.

Στη συνέχεια μιλώντας με φίλους και γνωστούς έμαθα ότι κάποιοι μιλούσαν αρνητικά και ότι έχει δημιουργηθεί μια άσχημη εικόνα για εμένα. 

Δεν με πλήγωσαν αυτά τα σχόλια. Αντιθέτως βλέπω ανθρώπους να με χαιρετούν εγκάρδια, να μου γράφουν ότι είχα δίκιο για αυτά που έλεγα. 

Σκεφτόμουν ότι μπορεί στο μοντάζ τα πράγματα να αλλοιώνονται, διότι και τα άτoμα της παραγωγής κάνουν διάφορα μίτινγκ για να βγάλουν το σωστό αποτέλεσμα.

Πιστεύεις δηλαδή ότι σε κάποιο μίτινγκ της παραγωγής μπορεί να σκέφτηκα να σου δώσουν τον ρόλο του κακού;

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το πώς σκέφτεται η παραγωγή. Η άμυνά μου ήταν να λέω την αλήθεια με αιχμηρό τρόπο.

Αυτό σημαίνει πως όσα είπες για τον Νίκο και την Άννα Μαρία, ότι έχουν έρθει κοντά, ήταν αληθινά;

Εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια…

Πολύς θόρυβος δημιουργήθηκε και για ένα σχόλιο που έκανες για την Ελευθερία Ελευθερίου, όπου άφησες να εννοηθεί ότι σε φλέρταρε για να μην την ψηφίσεις.

Αυτό όμως το περιστατικό που αναφέρεις έγινε στην τρίτη εβδομάδα του παιχνιδιού. Την Ελευθερία δεν τη γνώριζα πριν από το Survivor. 

Όταν την άκουγα λοιπόν να με λέει «άντρα μου», δεν μπορούσα να φανταστώ ότι συνηθίζει να μιλάει έτσι. Όταν το συζητήσαμε, λύθηκε η παρεξήγηση και ήμασταν μια χαρά. Αυτή τη συζήτηση προφανώς δεν την είδατε.

Όσο ήσουν στο παιχνίδι έδωσες στον Σάκη ένα μενταγιόν με μία καρδιά για να το χαρίσει στη Μαριαλένα. Ωστόσο, το ίδιο μενταγιόν η Μαριαλένα το είχε φορέσει στο πάρτι της ένωσης. Πώς γίνεται αυτό;

Δεν ξέρω τι έγινε στο μοντάζ. Η πραγματικότητα είναι ότι εγώ έφτιαξα αυτό το μενταγιόν και το έδωσα στον Σάκη για να το προσφέρει στη Μαριαλένα. Δεν λειτούργησα ως κουμπάρος. Απλά βλέποντας ότι υπάρχει κάτι πολύ γαλήνιο ανάμεσά τους έκανα αυτή την ενέργεια, θεωρώντας ότι θα αρέσει και στους δύο.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 11.00′:epirusblog.gr
5 of 5
Αλέξης Παππάς: Η σχέση Άννας Μαρίας – Νίκου και η αποκάλυψη για την παρεξήγηση με την Ελευθερία Ελευθερίου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3852593294066306711
Σχόλια
item