Γιάννενα: Παρέμβαση για προτεραιοποίηση των κατοίκων του Νησιού στον εμβολιασμό Γιάννενα: Παρέμβαση για προτεραιοποίηση των κατοίκων του Νησιού στον εμβολιασμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Παρέμβαση για προτεραιοποίηση των κατοίκων του Νησιού στον εμβολιασμό

Προτεραιότητα στον εμβολιασμό και για το Νησί των Ιωαννίνων, όπως συμβαίνει σε όλα τα μικρά νησιά της χώρας, διεκδικεί η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα, σημειώνοντας ότι, αν και ανήκει στην κατηγορία των μικρών νησιών της Ελλάδας στα οποία εφαρμόζεται το πρόγραμμα «Γαλάζια Ελευθερία», δεν εντάχθηκε στο άμεσο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Η κ. Κεφάλα παρενέβη για το θέμα, με ερώτησή της στους υπουργούς Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας άμεση ένταξη και του Νησιού των Ιωαννίνων, καθώς αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης και στο σύνολό τους οι κάτοικοι δραστηριοποιούνται με τον τουρισμό και τη λιμναία συγκοινωνία. 

Όπως επισημαίνει, το γεγονός ότι το Νησί ανήκει διοικητικά στον δήμο Ιωαννιτών θα πρέπει να παραβλεφθεί και, λόγω των χαρακτηριστικών που υπάρχουν, να προτεραιοποιηθεί στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Παρέμβαση για προτεραιοποίηση των κατοίκων του Νησιού στον εμβολιασμό
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5176956198537036343
Σχόλια
item