Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δε χάνει την ευκαιρία για γυμναστική – Βόλτα στο Καβούρι με το ποδήλατό της

Την πιο δημιουργική της φάση διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια τον τελευταίο χρόνο έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στον πλευρό του αγαπημένου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με τον οποίο ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Την ίδια στιγμή η ίδια συνεχίζει να ασχολείται με τα επαγγελματικά της αφού έχει τη δική της σειρά κοσμημάτων ενώ τους τελευταίους μήνες ακούγεται έντονα και το όνομά της για την παρουσίαση του “Αγρότης μόνος ψάχνει”. 

Μέσα σε όλα αυτά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φροντίζει να αφιερώνει και αρκετό χρόνο στον εαυτό της και το σώμα της.

Η ίδια, έχει αποκαλύψει πως τον τελευταίο χρόνο η γυμναστική έχει μπει για τα καλά στη ζωή της κάτι που φαίνεται και μέσα από τα stories της. 

Είτε μόνη, είτε με τον σύντροφό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τη γυμναστική και αυτό είναι κάτι που έχει φέρει και τεράστιες αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση αφού πλέον είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τη συνάντησε να απολαμβάνει τις βόλτες με το ποδήλατό της στο Καβούρι.

Φορώντας τα αθλητικά της και έχοντας μαζέψει πάνω τα μαλλιά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με τα ακουστικά στα αυτιά της πήρε λίγο χρόνο για τον εαυτό της προκειμένου να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την πίεση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Φωτογραφίες: Νdp

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δε χάνει την ευκαιρία για γυμναστική – Βόλτα στο Καβούρι με το ποδήλατό της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2137714853441596759
item