Γιάννενα: Ετοιμασίες για την υποδοχή των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Γιάννενα: Ετοιμασίες για την υποδοχή των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ετοιμασίες για την υποδοχή των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Για την επιστροφή τριών έως πέντε χιλιάδων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο προετοιμάζεται το ίδρυμα, καθώς εκδόθηκε η ΚΥΑ που προβλέπει την επαναλειτουργία κλινικών και εργαστηρίων με φυσική παρουσία από την προσεχή Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, το ίδρυμα προχωρά σε επικαιροποίηση του πρωτοκόλλου ασφαλείας, ενώ τα δια ζώσης πλέον εργαστήρια και κλινικές θα ξεκινήσουν με self test.

To πανεπιστήμιο έχει ήδη διαβιβάσει στο αρμόδιο υπουργείο τα στοιχεία των φοιτητών της ιατρικής, νοσηλευτικής και λογοθεραπείας ώστε να ανοίξει και για εκείνους το σύστημα και να προγραμματίσουν ραντεβού για εμβολιασμό.

O κ. Αλμπάνης σημείωσε ότι δεν έχει εμβολιαστεί όλο το νεότερο διδακτικό προσωπικό, παρ’ όλο που το πανεπιστήμιο είχε ζητήσει κατά προτεραιότητα τον εμβολιασμό τους, ειδικά για τους διδάσκοντες στα εργαστήρια.

Τέλος, ο Πρύτανης ζήτησε τη συνδρομή και του Δήμου ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ, ενόψει της επιστροφής των φοιτητών και για να αποφευχθούν τα φαινόμενα συνωστισμού.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ετοιμασίες για την υποδοχή των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5771490969057929198
Σχόλια
item