Ν.Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω» (βίντεο) Ν.Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω» (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ν.Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω» (βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στο Πρωινό, μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή.

«Υπήρξε μια πολύ μεγάλη περίοδος, από τα 30 έως τα 45 που η προσωπική μου ζωή ήταν όπως τα καμπριολέ αυτοκίνητα που τα βλέπεις όλα. Δεν το προσπάθησα, αλλά δεν έκανα και τίποτα για να τη διαφυλάξω. Δεν μετανιώνω, τα χάρηκα πολύ αυτά τα χρόνια. Δεν έβλαψα κάποιον, απλά το παράκανα.

Πέρασα ένα χρονικό διάστημα απολύτως μόνη μου, εγώ με εμένα, και αυτό το διάστημα που έκανε περισσότερο καλό από όσο περίμενα. Βρήκα πάρα πολλά πράγματα μέσα μου που δεν τα γνώριζα, με μάλωσα για κάποια πράγματα, με επιβράβευσα για κάποια άλλα και έτσι ήρθε η ισορροπία», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση, δίχως να γνωρίζει κανείς το άλλο πρόσωπο. «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω. 

Όταν θες να το προστατεύσεις και να έχεις και τον δικό σου χρόνο και τον δικό του χρόνο και μαζί και μόνοι, μπορείς τελικά. Ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Βέβαια, η ζωή έρχεται πολλές φορές να σε εκπλήξει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

epirusblog.gr
5 of 5
Ν.Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8251598044944393208
Σχόλια
item