Τα ταξίδια «άνοιξαν» με ουρές και καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά – Αυστηροί έλεγχοι στις βεβαιώσεις Τα ταξίδια «άνοιξαν» με ουρές και καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά – Αυστηροί έλεγχοι στις βεβαιώσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα ταξίδια «άνοιξαν» με ουρές και καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά – Αυστηροί έλεγχοι στις βεβαιώσεις

Από το πρωί της Παρασκευής που άνοιξαν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, αρκετός κόσμος αποφάσισε να πάρει το πλοίο και να ταξιδέψει στα νησιά.

Οι πρώτοι ταξιδιώτες έφτασαν από νωρίς στο λιμάνι του Πειραιά, ωστόσο για τις μετακινήσεις προς τα νησιά είναι υποχρεωτική η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού 14 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση, είτε αρνητικού PCR τεστ 72 ωρών, είτε rapid test 24 ωρών, είτε self test 24 ωρών, είτε τέλος βεβαίωση νόσησης, που θα ισχύει από τους 2 έως 9 μήνες μετά.

Γι΄ αυτό τον λόγο υπήρξαν καθυστερήσεις στα λιμάνια, με τις Αρχές να ζητούν όλες τις απαραίτητες βεβαιώσεις προκειμένου οι ταξιδιώτες να μπουν στα πλοία.

Μάλιστα οι καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των πλοίων σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασε και τα 25 λεπτά, όπως για παράδειγμα του δρομολογίου του Blue Star Χίος.

Το βίντεο του newsbeast.gr από το λιμάνι του Πειραιά, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά στην ουρά μέχρι να εισέλθει στο πλοίο είναι ενδεικτικός των εικόνων που υπήρχαν σήμερα στο μεγάλο λιμάνι.


epirusblog.gr
5 of 5
Τα ταξίδια «άνοιξαν» με ουρές και καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά – Αυστηροί έλεγχοι στις βεβαιώσεις
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 52099986727071142
Σχόλια
item