Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Δεν φαντάζεσαι πώς αντέδρασε ο μικρότερος γιος τους, όταν έμαθε ότι θα ξανασυνεργαστούν Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Δεν φαντάζεσαι πώς αντέδρασε ο μικρότερος γιος τους, όταν έμαθε ότι θα ξανασυνεργαστούν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Δεν φαντάζεσαι πώς αντέδρασε ο μικρότερος γιος τους, όταν έμαθε ότι θα ξανασυνεργαστούν

Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και η Βάσια Γρηγοράτου βρέθηκαν στα παρασκήνια του «Πρωινού» και συνάντησαν τη Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το αν μετακόμιζε σε άλλη τηλεοπτική ζώνη, αλλά και για το πώς αντέδρασαν οι γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, όταν έμαθαν ότι η μαμά τους θα ξανασυνεργαστεί με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα.

«Αγαπώ πάρα πολύ το Πρωινό, είναι πια η καθημερινότητά μου. Συνειδητή επιλογή, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η επιστροφή του Γιώργου είναι κάτι οικείο. 

Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα βρισκόταν και πάλι στο Πρωινό, ενώ ο μικρός είπε: “Α, ωραία! 

Μεγάλη βλακεία κάνετε, γιατί θα μαλώσετε στην εκπομπή και μετά θα διώξουν τη μαμά από τη δουλειά, θα διώξουν και τον μπαμπά και θα μείνουμε χωρίς λεφτά», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

Δες το βίντεο:epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Δεν φαντάζεσαι πώς αντέδρασε ο μικρότερος γιος τους, όταν έμαθε ότι θα ξανασυνεργαστούν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6665629698406477836
Σχόλια
item