Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ για αγορές στη Γλυφάδα – Φωτογραφίες Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ για αγορές στη Γλυφάδα – Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ για αγορές στη Γλυφάδα – Φωτογραφίες

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αφού δημοσιεύματα τη θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του “Αγρότη μόνος ψάχνει”, το οποίο θα βγει στους δέκτες μας την ερχόμενη σεζόν. 

Παράλληλα, η σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Οι δυο τους μετρούν ήδη εννέα μήνες κοινής πορείας και συνεχίζουν!

Μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, θα αρχίσουν τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, μιας και είναι λάτρης των αποδράσεων.

Προς το παρόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος χαίρονται την καθημερινότητά τους στην Αθήνα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εξόδου της στη Γλυφάδα. Η ίδια έκανε τις αγορές της, ενώ μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών με την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ για αγορές στη Γλυφάδα – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8638240677234735548
Σχόλια
item