Μπραντ Πιτ: Κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του Μπραντ Πιτ: Κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπραντ Πιτ: Κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

H δικαστική διαμάχη του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί συνεχίζεται κανονικά αν και ο γοητευτικός ηθοποιός κατάφερε να σημειώσει μία σημαντική νίκη μιας και κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του.

Η Τζολί τον κατηγόρησε ανοιχτά για ενδοοικογενειακή βία, φαίνεται ωστόσο πως οι ισχυρισμοί της δεν αποδείχθηκαν και έτσι ο Πιτ κέρδισε την πρώτη μάχη.

«Είναι τόσο ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά» δήλωσε μια πηγή κοντά στον Πιτ στη Daily Mail, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί δικαστική διαμάχη

Σύμφωνα με την Page Six, ο δικαστής Τζον Ουντερκίρκι, μετά από μήνες συλλογής μαρτυριών από επαγγελματίες υπηρεσιών παιδιού και μάρτυρες, κατέστησε σαφείς τις σκέψεις του.

«Υπήρξε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη συμφωνία της επιμέλειας των παιδιών με βάση μια εξαιρετικά λεπτομερή απόφαση του δικαστή.

Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του – και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει. Αυτή η δίκη διήρκησε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

Έξαλλη η Αντζελίνα με τον Μπραντ

Στο προσκήνιο της δημοσιότητας, έρχεται ξανά το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ. Ο χωρισμός τους είναι δύσκολος και αυτό φαίνεται! Στις 16 Σεπτέμβρη, η υπόθεση διαζυγίου θα κλείσει 4 ολόκληρα χρόνια. Μια νέα είδηση, όμως ήρθε στο φως καθώς η Angelina, είναι έξαλλη. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Η γνωστή star του Hollywood, ζήτησε την απομάκρυνση του δικαστή, από την υπόθεση του διαζυγίου. Όλα δείχνουν, πως ο δικαστής έχει επιχειρηματικές συναλλαγές με τους δικηγόρους του πρώην συζύγου της.Ο Brant Pitt τα αρνείται όλα και ζητά να συνεχίσει ομαλά η διαδικασία.

O δικηγόρος της Angelina δήλωσε στο Us Weekly: " Το μόνο που ζητάει ο πελάτης μου, είναι μια δίκαιη δίκη, βασισμένη σε γεγονότα, χωρίς ιδιαίτερη εύνοια και από τις δύο πλευρές."

Άραγε θα βγει το διαζύγιο; Ή η Jenifer Aniston, θα τρίβει τα χέρια της για τις δυσκολίες του Μπραντ Πιτ, καθώς η ρόδα είναι και γυρίζει...

epirusblog.gr
5 of 5
Μπραντ Πιτ: Κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6159628220250433070
Σχόλια
item