Το πρωινό που τρώει η Δέσποινα Καμπούρη και διατηρεί το αψεγάδιαστο κορμί της

Πώς θα το αντιγράψεις εύκολα και γρήγορα.

Θα έχεις παρατηρήσει πως οι Ελληνίδες celebrities έχουν πλήθος followers στο Instagram και ασκούν ιδιαίτερη και μεγάλη επιρροή στον κόσμο. Επιρροή βέβαια που ο καθένας δέχεται και αφήνει στον εαυτό του με τα δικά του δεδομένα.

Πόσες φορές δεν έχουμε δει άλλωστε να αντιγράφονται για τα looks τους ή τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνουν; Και η αλήθεια είναι πως όλες τους είναι πραγματικά πανέμορφες γυναίκες. 

Και αν σκεφτείς μάλιστα πως οι περισσότερες έχουν παιδάκια (ή θα αποκτήσουν σύντομα) τότε όλο αυτό το influence αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Σήμερα δεν θα αντιγράψουμε κάποιο look, αλλά ένα πεντανόστιμο πρωινό, γεμάτο θρεπτικά συστατικά, το οποίο και θα σε χορτάσει και θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το βάρος σου. 

Δεν λέμε νόστιμα τα pancakes και τα scrambled eggs, αλλά ένα πρωινό με γιαούρτι, φρούτα και δημητριακά είναι εξίσου νόστιμο και πολύ πιο υγιεινό.

Plus: Δεν θα πάρεις έξτρα πόντους στην περιφέρεια και τους γλουτούς σου και ο δρόμος για το bikini θα είναι πιο εύκολος. 

Η Δέσποινα Καμπούρη ήταν αυτή που μας έφτιαξε το υπέροχο αυτό πρωινό γεύμα και αν κρίνουμε από το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες κιόλας, δεν έχουμε παρά να της δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης.

Πριν από λίγες ώρες ανέβασε σε μορφή story το πρωινό της γεύμα και κάπως το ζηλέψαμε. Αν είσαι από τους πρωινούς τύπους κι έχεις ήδη φάει κράτα σημειώσεις για αύριο. Αν όμως μας λες τώρα «καλημέρα» και δεν ήξερες τι να φας, μόλις σου βρήκαμε την ιδανική λύση.

Όπως είδαμε από το story της σε ένα ποτήρι χαμηλό κι ευρύχωρο σχετικά (ή σε ένα μπολ δεν θα κολλήσουμε στο σκεύος) θα βάλεις γιαούρτι (2%), μέλι, γκρανόλα, μαύρη σοκολάτα, φυστικοβούτυρο, μπανάνα και αμύγδαλα. Θα μοιάζει με smoothie bowl αλλά δεν θα είναι, θα είναι όμως θρεπτικό και πεντανόστιμο.

Άσε που βλέποντας και το σώμα της Δέσποινας Καμπούρη έχουμε ακόμη ένα κίνητρο να κάνουμε στροφή στην πιο υγιεινή διατροφή.




















epirusblog.gr
5 of 5
Το πρωινό που τρώει η Δέσποινα Καμπούρη και διατηρεί το αψεγάδιαστο κορμί της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6431796044533275465
item