Γιάννενα: Οικονομική ενίσχυση ευάλωτων νοικοκυριών μέσω του ΕΕΣ

Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης για την υποστήριξη ευάλωτων νοικοκυριών, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με τις συνέπειες της ανεργίας, θα υλοποιήσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) με τη χρηματοδότηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC), στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης του ΕΕΣ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε κατοίκους του δήμου Ιωαννιτών, όπου θα ενταχθούν 300 περίπου νοικοκυριά, και θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://eenew.ifrc.org/x/tbtPj3Qf , όπου παρέχονται και αναλυτικά όλες οι πληροφορίες. 

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα είναι διαθέσιμη έως τις 18 Μαΐου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6955563639 (κανονική κλήση ή δωρεάν μέσω Viber), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. E-mail: ctphelpdesk@redcross.gr.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα συμμετέχει και σε πρόγραμμα διενέργειας τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid -19 σε στοχευμένες ομάδες πληθυσμού (πρόσφυγες-μετανάστες), με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται την επόμενη εβδομάδα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Οικονομική ενίσχυση ευάλωτων νοικοκυριών μέσω του ΕΕΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6563369287018380674
item