Ματίνα Ζάρα: Αυτό είναι το υπέροχο νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της με τον Λάμπρο Χούτο

Η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος θα παντρευτούν σύντομα και οι προετοιμασίες για τον γάμο τους έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα κι ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν βλέπουν την ώρα να ενωθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες νυφικού και έχει μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είχα την πρώτη μου πρόβα νυφικού και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πως ΒΡΗΚΑ το νυφικό μου! (Δεν είναι αυτό που φοράω στην φωτογραφία) Θα είναι έκπληξη! 🤫🥰

Αρχικά, δυσκολεύτηκα παρά πολύ επειδή ήταν όλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ αλλά όταν ήρθε η στιγμή να βάλω εκείνο που επέλεξα, ένιωσα κατευθείαν σαν πραγματική νύφη και συγκινήθηκα 😍 Ευχαριστώ πολύ», έγραψε η Ματίνα Ζάρα!

Και μπορεί να μη διευκρίνησε ποιο απ΄όλα θα φορέσει ή αν θα είναι κάποιο από αυτά, ως νύφη είναι μια κούκλα και αξίζει να δεις τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί! Έτσι θα καταλάβεις και το ύφος του νυφικού που θα φορέσει εκείνη τη σπουδαία για εκείνους ημέρα!

Να θυμίσουμε πως «Γνωριστήκαμε τυχαία, μέσω μιας κοινής φίλης, σε ένα μαγαζί στην Αθήνα. Δεν είπαμε όμως πολλά, μόνο τα τυπικά. 

Μετά από δυο μήνες ξαναβρεθήκαμε πάλι μέσω της κοινής φίλης και τότε ξεκίνησε η σχέση μας», δήλωσε πρόσφατα στο Hello η Ματίνα Ζάρα με τον Λάμπρο Χούτο να συμπληρώνει:

«Η πρώτη επαφή ήταν όντως τυχαία. Αργότερα, μιλώντας με τη φίλη μας, κανονίσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί στο σπίτι μου για φαγητό. Τότε κολλήσαμε με τη Ματίνα και δεν ξεκολλήσαμε ποτέ. Η αλήθεια όμως είναι ότι κανόνισα να συναντηθούμε, δεν το άφησα στην τύχη».










































































epirusblog.gr
5 of 5
Ματίνα Ζάρα: Αυτό είναι το υπέροχο νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της με τον Λάμπρο Χούτο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2284700489805459510
item