Μαίρη Μηλιαρέση: “Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου”

Το «The 2Night Show» επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης μετά τις γιορτές του Πάσχα με πρώτη καλεσμένη την Μαίρη Μηλιαρέση

Η παρουσιάστρια που έγινε γνωστή και αγαπητή στο κοινό, τη δεκαετία του 1990 μέσα από το «Ρουκ Ζουκ», μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση που έληξε άδοξα, για τις προτάσεις που δεν ήρθαν ποτέ, αλλά και για τις τηλεπωλήσεις.

«Τον Νοέμβριο του 1996 γέννησα την Σοφίνα και η πρόταση από το Mega ήταν να κάνω πρωινό. Καλή πρόταση αλλά είπα όχι. Για να κάνω πρωινό έπρεπε να λείπω από το πρωί ως το βράδυ.

Δεν υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να αφήσω το παιδί το οποίο μόλις είχα γεννήσει να μεγαλώσει μόνο του, με νταντάδες και με γιαγιάδες. Δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό μου να αφήσω το παιδί.

Η Σοφίνα μεγάλωσε αλλά πες μου εσύ πως να μπεις ξανά μέσα στη δουλειά… Δεν είχα τις άκρες, τις παρέες κλπ. Εγώ εξαφανίστηκα. Μετά ήταν δύσκολα. 

Χτύπησε το τηλέφωνο σε μια πολύ άσχημη κατάσταση. Έκανα πρωινό στο Tempo, έφευγα το πρωί και γυρνούσα το βράδυ και όταν έκλεισε το κανάλι δεν πληρώθηκα ποτέ. Ήταν πολύ κακή στιγμή. 

Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου. Ήταν σαν μια κακή σχέση ερωτική, την άφησες για κάτι άλλο και μετά σου έκανε νάζια.

Δεν το μετάνιωσα ποτέ»

epirusblog.gr
5 of 5
Μαίρη Μηλιαρέση: “Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3926338918824970245
item