Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Έκαναν το πρώτο ταξίδι τους εκτός Αττικής, μετά από καιρό! Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Έκαναν το πρώτο ταξίδι τους εκτός Αττικής, μετά από καιρό! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Έκαναν το πρώτο ταξίδι τους εκτός Αττικής, μετά από καιρό!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που λατρεύουν ταξίδια και έτσι όποτε οι υποχρεώσεις τους τούς το επέτρεπαν, έφτιαχναν βαλίτσες και επισκέπτονταν μέρη εντός και εκτός Ελλάδας. 

Τον τελευταίο ένα χρόνο, βέβαια, η πανδημία του κορονοϊού ανέτρεψε κάποια δεδομένα, αφού οι περιττές μετακινήσεις απαγορεύονταν από τον Νοέμβριο μέχρι χθες 14/5.

Με αφορμή, λοιπόν, το άνοιγμα το μετακινήσεων η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το Σαββατοκύριακο και να κάνουν μια μικρή απόδραση δίπλα στη θάλασσα. 

Ειδικότερα, το ζευγάρι επισκέφτηκε ένα γνωστό, πολυτελές ξενοδοχείο στο νομό Αργολίδας, κάνοντας έτσι το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά του στην Αθήνα.

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram μερικά στιγμιότυπα, δείχνοντάς μας πώς περνούν στο ταξίδι τους. 

Δες τα στιγμιότυπα:epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Έκαναν το πρώτο ταξίδι τους εκτός Αττικής, μετά από καιρό!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7645917290174370641
Σχόλια
item